Jag har byggt upp en omfattande samling

Jag har lyckats samla ihop en stor mängd presentreklam av alla möjliga slag genom åren. Av någon anledning så lyckas jag ofta hamna i situationer där företag och diverse organisationer prompt vill ge mig saker. Har aldrig riktigt fattat varför, jag har hittills inte enda gång arbetat som inköpare eller i någon annan position som motiverar att representanter från olika firmor kan se någon vinst i att smöra för mig. Kanske ser jag ut som en sådan person. Kan ligga till på det viset men jag känner nog ändå att den förklaringen är på det stora hela rätt långsökt. I och för sig så klagar jag verkligen inte, vore mig fullkomligt främmande då jag faktiskt till skillnad från vissa personer i min närhet verkligen uppskattar presentreklam även i sin mest uppenbara och snudd på plumpa form. Ja men så ligger det alltså till i nuläget.

Leave a comment

Your comment