Jag ska gå en kurs i HLR (bland annat)

Jag har bestämt mig för att på egen hand gå en kurs i HLR och första hjälpen hos mastertrainingeducation.se. Egentligen skulle jag ha gått just den kursen förra veckan tillsammans med mina arbetskamrater på jobbet. Men dessvärre lyckades jag dra på mig någon hysteriskt jobbig influensaliknande infektion eller i varje fall en dundertung förkylning. Hade närmare 40 graders feber och hela baletten, låg helt utslagen som en klubbad säl i flera dagar och det hade liksom inte varit möjligt att närvara ens om jag injicerat adrenalin rakt i halspulsådern eller något. Vidare verkar det som att de inte kommer skicka några fler genom jobbet på den här kursen under de närmaste året eller så och det känns väldigt tråkigt tycker jag och är därför helt beredd att ta på mig kostnaden på egen hand. Bara jag får gå kursen, det känns väldigt avgörande och viktigt för mig. Jag vill verkligen inte hamna utanför liksom.

Leave a comment

Your comment